Bage kursus Udvidet

Det får du med hjem:
  • Surdejsbrød
  • Rugbrød
  • En portion surdej
  • Mappe med opskrifter og guides.

Kurset er et heldagskursus, vi starter kl 09.00 og er færdig igen cirka kl. 17.00. På Bage Kursus Udvidet lærer du om surdej og hvordan man bager med det.

På kurset kommer vi hele vejen rundt om “det gode brød”. Vi gennemgår og afprøver alle aspekter i processen med at skabe et godt brød.

  • Valg af ingredienser, hvilken væske, forskellige meltyper og kerner/frø
  • Blanding/mixing/æltning af ingredienser
  • Første hævning/fermentering
  • Formning af brødet, her er virkelig en øjenåbner for mange, teknikken med at forme sit brød, så brødet hæver opad og ikke platter sammen
  • Anden hævning/fermentering
  • Bagning, så du får sprød skorpe og massere af smag

Vi skal naturligvis bage en masse forskelligt, alt det du bager får du naturligvis med hjem.

Surdejsbrød – simple ingredienser, det mest fantastiske brød

Bagning med surdej går helt tilbage til det gamle Ægypten, omkring 1500 år først Kristi fødsel. Denne ur-gamle måde at bage et brød på, kun med naturligt gær giver et helt unikt resultatet, alene duften fra det nybagte brød er en historie for sig. På kurset lærer du omkring surdej og hvordan man bager med det.

 

Rugbrød

Vi skal også bage rugbrød, naturligvis med rigtig surdej, som et rugbrød skal være og selvfølgelig fyldt med dejlige saftige kerner. Et hjemmebagt rugbrød holder sig snildt frisk i en uge.

 

Praktisk info:
Sted: Løvskal Hus, Løvskal Landevej 18, 8850 Bjerringbro (Se kort)
Pris: 900 kr. pr. deltager, prisen inkluderer alle nødvendige materialer, frokost, drikkevarer, the og kaffe.

Kursus dato:
Søndag d. 18/3  kl. 09.00 – 17.00
Send mig gerne en email, hvis du vil have besked når der kommer åbne kursus datoer.

Grupper / Firmaer / Foreninger
Der tilbydes også special arrangerede arrangementer for grupper, f.eks. firma eller forenings arrangementer, ring eller skriv for yderligere information.